Takrenovering

I mitt förra inlägg berättade jag om en elektriker och i det här inlägget ska jag nämna några ord om att jag äntligen fått hjälp med en takrenovering. Det var inte en dag för tidigt eftersom det hade lossnat tegelpannor från taket och allt var risigt. Så när det en dag regnade in slog jag upp på Google med sökorden takrenovering i Helsingborg och fick en lista med företag och jag valde ett av dem. Jag skrev till dem och de kom nästa dag och vi pratade om takrenovering och vad takrenovering kan kosta och sedan kom vi överens om att de skulle göra jobbet.

De började jobba direkt, och jag kunde följa deras arbete och det de gjorde var professionellt. Efter tre dagar var det klart och det var knappt man trodde sina ögon för så snyggt blev det och jag har tagit bilder till och med och lagt ut på sociala medier och dit kan ni klicka er om ni vill se. Om du vill ha tips kan jag bara säga att du ska gå in på Google och skriv takrenovering Helsingborg.

När takrenoveringen var klar kom elektrikerna för att göra lite jobb också. De var tvungna att ta bort vinrankor från vårt tak eftersom vi inte gillade dem längre, sedan var de tvungna att lägga tillbaka takpannorna på taket igen. Det såg riktigt fint ut när det var klart och kunde inte tro mina ögon en gång till. Så nu har vi takrenoveringar, en elektriker och en rörmokare, totalt tre saker vid olika tillfällen och jag får nog ta och skriva lite mer om detta i nästa inlägg också. Det var det mesta och tack för att du lyssnade på mig!